Top 10 beste nas van 2024

Laatst bijgewerkt:

Behalve games, films en foto's, is ook online opslag een steeds populairder onderwerp. Veel mensen kijken naar hoe ze hun bestanden veilig en intuïtief kunnen opslaan. Daarom hebben onze experts de beste opties samengesteld voor jouw gebruiksgemak. In deze lijst hebben we de top 10 nas systemen geplaatst. Van kleine console-achtige systemen tot super slimme systemen met gewichtige functies. Dit zijn de beste opslagsystemen van 2021!

Ben je op zoek naar een nas? Je hoeft dan nu niet meer verder te zoeken. Onze experts hebben namelijk een lijst samengesteld met de 10 beste nas. In deze nas vergelijking hebben onze experts enkele belangrijke eigenschappen opgemerkt in de nas. Voorbeelden zijn het ontwerp, het gebruiksgemak, de prijs en het gewicht. Ter vergelijking namen ze nas uit verschillende prijsklassen. Zo hebben we een aanbod van dure en goedkope nas. Lees snel verder een ontdek welke nas als beste getest zijn in 2024.

Top 10 nas vergelijking

Door nas te vergelijken konden onze experts de 10 beste nas samenstellen. Deze top 10 is samengesteld om jou te helpen kiezen uit een grote verscheidenheid aan nas. Als je een geschikte nas vindt in onze lijst weet je zeker dat je dit product bij een vertrouwde partner koopt. Veiligheid is altijd onze topprioriteit. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde webwinkels waarmee wij al langer een relatie hebben. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige aankoop. Als een van onze beste top 10 nas jou heeft overtuigd kun je deze direct bij onze partner bestellen door op de link onder het product te klikken.

Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

Met Amber X hebt u een persoonlijke hybride cloudopslag, waarmee u uw bestanden lokaal kunt opslaan en ook overal ter wereld toegang toe heeft. Deze innovatieve NAS is uitgerust met een krachtige 6-core ARM-processor en 512GB SSD-opslag, waardoor u de vrijheid heeft om al uw bestanden te beheren op een veilige manier. Door de gebruiksvriendelijke app van Amber, heeft u altijd en overal toegang tot al uw geüploade bestanden, zodat u de volledige controle heeft over uw gegevens en zelf bepaalt wie er wel of niet bij kan. De Amber X NAS is ook ontworpen om gemakkelijk te bedienen te zijn, met een eenvoudig te navigeren interface. U kunt zelfs bestanden delen met anderen, zodat u de bestanden die u met hen wilt delen gemakkelijk kunt beheren. Met de geïntegreerde beveiligingsfuncties kunt u er ook zeker van zijn dat uw bestanden veilig zijn en beveiligd tegen onbevoegde toegang.

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

Amber Plus AmberPRO 4TB biedt de perfecte oplossing voor alle personen die op zoek zijn naar een manier om hun data veilig op te slaan en tegelijkertijd toegang hebben tot hun bestanden vanaf elke locatie. AmberPRO is een persoonlijke cloud-server met een dubbelbandige Wi-Fi router. Met een capaciteit van 2TB*2 heb je genoeg ruimte om je bestanden te bewaren. De AmberPRO maakt ook gebruik van Docker, een container-technologie waarmee je applicaties kan bouwen, testen en uitvoeren. De AmberPRO heeft ook een TV casting functie, waarmee je je video's en foto's kan streamen naar je TV. Dankzij de automatische camera back-up functie kun je ook eenvoudig je foto's en video's van je Android of Iphone back-uppen naar de AmberPRO. Met de AmberPRO kun je al je bestanden eenvoudig delen met je vrienden en familie. Je hebt onbeperkt aantal gebruikers, waardoor iedereen overal toegang tot je data heeft. Kortom, met AmberPRO kun je op een veilige manier genieten van je data thuis.

Synology DS120j NAS.

De Synology DiskStation DS120j is een hoogwaardig netwerkapparaat dat het ideale opslagmedium is voor thuisgebruikers en kleine bedrijven. Het is ontworpen om uw data veilig en betrouwbaar te bewaren, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over verlies of onbetrouwbaarheid. De DS120j ondersteunt een maximaal opslagcapaciteit van 16TB en biedt een hoogwaardige beveiliging met meerdere encryptie-opties. Daarnaast biedt de DS120j een gebruikersvriendelijke interface, waarmee gebruikers gemakkelijk hun bestanden kunnen delen, beheren en back-uppen. Met de Synology Cloud Station Suite kunnen gebruikers hun bestanden in realtime synchroniseren tussen meerdere apparaten. Bovendien kan de DS120j ook worden gebruikt als een persoonlijke cloud-oplossing, waarmee gebruikers bestanden kunnen delen en beheren, zelfs als ze niet thuis zijn. Met de Synology Moments-app kunnen gebruikers hun foto's en video's beheren en delen met anderen.

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud biedt de ultieme oplossing voor alle foto's, video's en bestanden die u op uw computer, laptop, tablet of smartphone heeft. Met een opslagcapaciteit van 2 TB heeft u voldoende ruimte om al uw bestanden te ordenen en op te slaan. Als u meerdere apparaten heeft, biedt deze persoonlijke cloud eenvoudig toegang tot al uw bestanden. Door de slimme tools van My Cloud Home kunt u eenvoudig bestanden delen, beheren en back-ups maken van al uw computers en mobiele apparaten. Zo heeft u altijd een lokale kopie van uw bestanden, waardoor uw gegevens veilig en beschermd zijn. Met de My Cloud Home-app kunt u deze bestanden ook beheren en delen als u onderweg bent. U kunt rechtstreeks bestanden uploaden naar uw persoonlijke cloud en deze delen met vrienden, familie of collega's. My Cloud Home biedt een uitstekende prestatie en een eenvoudig te gebruiken interface. U kunt eenvoudig uw bestanden organiseren met de met de handige mappenstructuur. Daarnaast heeft u toegang tot de slimme integraties, waarmee u My Cloud Home kunt koppelen met uw andere apparaten en deze kunt synchroniseren. U kunt ook autom.

Netwerkopslag Synology DS220.

De Synology DS220+ is een netwerkopslagoplossing die perfect is voor het opslaan en delen van bestanden en data. Het is een betrouwbare en veilige oplossing die een optimale prestaties en flexibiliteit biedt. Het is een ideale server voor kleine bedrijven en thuisgebruikers die op zoek zijn naar een krachtig, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken systeem. De Synology DS220+ kan gemakkelijk worden aangesloten op het lokale netwerk of op internet met behulp van een router. Met de geïntegreerde media server kunnen gebruikers muziek en video's afspelen via DLNA-apparaten zoals televisies, spelers en media streamers. Met de geavanceerde beveiligingsfuncties kunnen gebruikers hun gegevens beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Ook is de Synology DS220+ voorzien van een geavanceerde back-upoplossing, waardoor gebruikers hun gegevens kunnen back-uppen naar een externe schijf, een andere NAS-server of een cloudopslagdienst. Daarnaast kunnen gebruikers hun netwerkopslag uitbreiden met behulp van de Synology DX517-uitbreidingsmodule. Met deze module kunnen gebruikers de opslagcapaciteit gemakkelijk uitbreiden.

Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS

NO DESCRIPTION

Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4 is een krachtige opslagoplossing voor uw gegevens. Met deze server kunt u meer dan 50 TB beschikbaar maken in 4 bays voor een consistente opslag en toegang tot uw gegevens. Voor extra opslagruimte kunt u de DX517 gebruiken en zo de opslagcapaciteit uitbreiden tot meer dan 120 TB. De DS923+ is ontworpen om de prestaties te verbeteren en de overdrachtstijd te verkorten. U kunt snellere netwerken en NVMe-schijven toevoegen om de prestaties nog verder te verbeteren. Met deze server krijgt u een betrouwbare en krachtige opslagoplossing die uw gegevens veilig en efficiënt beheert.

Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

De Synology DiskStation DS223 is een NAS-systeem dat is ontworpen om al uw opslag en back-upbehoeften te voldoen. Het ondersteunt verschillende types opslagdrives, waaronder HDD en SSD, met een opslag schijf-interface van SATA III en een opslag schijfgrootte van 2.5/3.5. Het is uitgerust met Realtek RTD1619B processor met een interne geheugencapaciteit van 2 GB DDR4. Daarnaast ondersteunt het netwerkprotocollen zoals SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz. Het heeft een Desktop-type behuizing met actieve koeling en één ventilator voor betere prestaties. Met de Synology DiskStation DS223 kunt u al uw bestanden veilig opslaan, back-ups maken en uw gegevens beheren in een efficiënte en betrouwbare manier.

Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

De Synology DS220j NAS Barebone is een uitstekende oplossing voor het opslaan, delen en beheren van bestanden. Met twee sleuven biedt de DS220j ondersteuning voor 2,5-inch en 3,5-inch harde schijven, waardoor het een veelzijdige en flexibele opslagoplossing biedt. Het is uitgerust met een quad-core processor met een snelheid van 1,4 GHz, waardoor het een bepaalde mate van prestatie biedt die vereist is voor het uitvoeren van taken zoals het streamen van multimedia en het synchroniseren van bestanden. Daarnaast biedt de DS220j een reeks functies die u helpen om uw gegevens te beveiligen, zoals gegevenscontrole, ransomware-bescherming en gegevensversleuteling. De DS220j heeft ook een breed scala aan apps voor het automatiseren van taken en het beheren van bestanden. U kunt bijvoorbeeld de app Photo Station gebruiken om foto's te bekijken, delen en bewerken, en de app Audio Station om muziek te streamen. Bovendien kunt u de app Surveillance Station gebruiken om een beveiligingssysteem op te zetten en op afstand toegang te krijgen tot de videobeelden. Deze apps maken de Synology DS220j NAS Barebone een veelzijdige en.

Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

De Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS biedt u de ultieme oplossing voor het opslaan van uw persoonlijke data. Met deze NAS-oplossing kunt u al uw bestanden makkelijk opslaan, delen en beheren. Het is een slim en krachtig apparaat dat het mogelijk maakt om back-ups te maken en enorme hoeveelheden content van meerdere computers, smartphones en tablets op te slaan. U krijgt de mogelijkheid om uw eigen privénetwerk te creëren, zonder dat u hiervoor een duur abonnement hoeft af te sluiten. Met de Western Digital My Cloud EX2 Ultra kunt u bestanden beheren op elke plek in uw netwerk. U kunt gebruik maken van de bestandsbeheerfunctie om de toegang tot bestanden te beheren en u kunt de prestaties van de NAS-oplossing ook verbeteren door de opslagruimte te upgraden. Daarnaast kunt u de My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS ook instellen op een wifi-netwerk, zodat u gemakkelijk toegang krijgt tot uw bestanden vanaf alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten.

Conclusie over de nas test

We hebben een top 10 samengesteld van de beste nas-apparaten die momenteel op de markt zijn. Naast al deze opties is het belangrijk dat je uiteindelijk de beste optie voor jouw situatie uitkiest. Neem de tijd om te kijken naar de verschillende eigenschappen van de apparaten en kies degene die het beste bij jouw wensen past. Zit je met vragen over de vergelijking? Stuur ons gerust een bericht en we geven je graag advies. Uiteindelijk is het belangrijkste dat je de beste NAS voor jou vindt.

Tot slot over de top 10 beste nas

Heb je de perfecte nas voor jou gevonden? Of ben je nog niet overtuigd? Als je vragen hebt over onze nas vergelijking kun je die altijd aan ons stellen. Het kan ook voorkomen dat er geen goede nas voor jou tussen zit. Natuurlijk hopen we iedereen tevreden te stellen met een onze top 10 nas maar we weten ook dat smaken verschillen en dat mensen aan sommige aspecten net iets andere waarden hechten. Daarom moedigen we mensen altijd aan om zelf ook de vele nas te vergelijken. Uiteindelijk kan alleen jij beslissen wat de beste nas voor jou is.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen over de nas

Na het maken van de nas vergelijking is naar onze mening de beste geteste nas deze Unknown. 

Deze nas kwam als beste uit de test en staat daarmee terecht bovenaan in onze top 10. Dit zijn echter 10 goede nas dus welke nas je ook kiest, je zult een goede nas kopen. 

Als je voor jezelf een goede nas hebt uitgekozen, klik dan op de button onder de productomschrijving. Je wordt dan doorgeleid naar we webshop van bol.com waar je vervolgens jouw gekozen nas kunt kopen.

Onze reviews over de 10 beste nas zijn betrouwbaar. Wij hebben een nas vergelijking gedaan en daar zijn deze 10 nas als beste uitgekomen. Wij worden hierbij niet beïnvloed door merken of bedrijven die hun nas hoog in ons overzicht willen zien.

Disclaimer: Om commissies te genereren, gebruikt Electrokoning.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com. Tevens gaat de verkoop van de nas niet via ons en wij zijn hier dan ook niet verantwoordelijk voor.

Picture of Emily
Emily

Hi, mijn naam is Emily en ik vind het heel leuk om de nieuwste gadgets en innovaties uit te proberen. Van smartphones tot slimme huishoudelijke apparaten, ik heb het allemaal onder de loep genomen. Met mijn diepgaande kennis van technologie en mijn affiniteit voor het begrijpen van de behoeften van consumenten, ben ik uitgegroeid tot een gerespecteerde stem in de elektronica-gemeenschap.

Gepubliceerd op:

  1. nas

Inhoudsopgave