1. tablets
  2. OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket

OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

ARM G710 MC10

Bluetooth versie

5.3

Omschrijving van de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket stelt je in staat om direct aan de slag te gaan. Met de meegeleverde snellader en stevige kabel laad je jouw tablet binnen slechts 2 uur volledig op. Met het middelgrote 11.6 inch scherm kun je moeiteloos e-mails schrijven, documenten bekijken of genieten van je favoriete serie. Bovendien kun je dankzij de camera's aan de voor- en achterkant eenvoudig videogesprekken voeren met je werk, familie of vrienden. Hoewel de OnePlus Pad iets zwaarder is dan andere tablets, is het nog steeds een uitstekende keuze voor thuisgebruik. Met maar liefst 128 GB opslagruimte hoef je je na een jaar geen zorgen te maken over het opruimen van foto's en apps. Je kunt eenvoudig verbinding maken met wifi voor toegang tot internet. Wil je echter overal internetverbinding hebben? Dan kun je beter kiezen voor een tablet met wifi en 4G- of 5G-ondersteuning. Als je jouw tablet gebruikt voor werk of studie, raden we je aan om ook een tablethoes met toetsenbord te bestellen. Hiermee kun je bijvoorbeeld snel en gemakkelijk e-mails schrijven. Met de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket haal je een krachtige en veelzijdige tablet in huis die aan al je behoeften voldoet. Of je nu productief wilt zijn, wilt genieten van entertainment of in contact wilt blijven met anderen, deze tablet biedt.

Pluspunten
  • Laad je tablet meteen op met de bijgevoegde lader en kabel. Deze tablet is ideaal voor dagelijks gebruik, omdat je probleemloos multitaskt en films en series comfortabel kunt kijken. Dankzij de uitstekende snelheid zullen zwaardere apps zoals Netflix en Spotify niet haperen.

Minpunten
  • Deze tablet is niet geschikt voor zwaardere apps zoals Adobe Photoshop, hiervoor kies je een betere tablet uit een andere prijsklasse. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket heeft een beeldschermdiagonaal van 11,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket draait op een Android besturingssysteem.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket draait op een ARM G710 MC10 processor.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket heeft bluetooth versie 5.3. 

Deze OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets