1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs en het beschermingspakket hoef jij je geen zorgen meer te maken over beschadigingen aan je tablet. Het beschermingspakket bestaat uit een book case die de behuizing van de tablet beschermt en een screenprotector die ervoor zorgt dat je scherm vrij blijft van krassen. Zo blijft je tablet er als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik. De Samsung Galaxy Tab S6 Lite heeft een ruim 10,4 inch IPS scherm waarop je comfortabel verslagen kunt tikken, e-mails kunt beantwoorden of kunt genieten van je favoriete series. Dankzij de dubbele AKG stereo speakers geniet je altijd van een levendig geluid. Het geluid wordt automatisch aangepast aan de manier waarop je de tablet vasthoudt, waardoor je altijd een optimale geluidsweergave hebt. Met de meegeleverde S Pen stylus kun je nog nauwkeuriger te werk gaan. Of je nu wilt schrijven, tekenen of de tablet wilt bedienen, de S Pen zorgt ervoor dat je precies kunt doen wat je wilt. En dankzij de magnetische bevestiging aan de zijkanten van de tablet berg je de stylus gemakkelijk op, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs en het beschermingspakket haal je een complete en beschermde tabletervaring in huis.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en het schermfolie. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid vertonen eenvoudige apps zoals de NS-app en WordFeud geen haperingen.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijscategorie, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen stotteren. Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je bekijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft een beeldschermdiagonaal van 10,4 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets