1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw en het beschermingspakket ben je verzekerd van een tablet die vrij blijft van beschadigingen. Het beschermingspakket bestaat uit een book case die de behuizing beschermt en een screenprotector die ervoor zorgt dat het scherm vrij blijft van krassen. Met het ruime 10,4 inch IPS scherm van de S6 Lite kun je moeiteloos verslagen en e-mails typen, maar ook comfortabel genieten van je favoriete series. De dubbele AKG stereo speakers van de tablet zorgen altijd voor een levendig geluid. Wat deze speakers extra bijzonder maakt, is dat de geluidsweergave zich aanpast aan de manier waarop je de tablet vasthoudt. Zo geniet je altijd van een optimale geluidservaring, ongeacht hoe je de tablet vasthoudt. Met de meegeleverde S Pen stylus kun je nog nauwkeuriger te werk gaan wanneer je schrijft, tekent of de tablet bedient. De stylus kan gemakkelijk worden opgeborgen dankzij de magnetische bevestiging aan de zijkanten van de tablet. Kortom, de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw met beschermingspakket biedt niet alleen uitstekende bescherming voor je tablet, maar ook een geweldige kijk- en luisterervaring. Met de S Pen stylus kun je je creativiteit de vrije loop laten en nog preciezer werken. Haal het maximale uit je tabletervaring met deze complete set.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw, dankzij de book case en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet haperen.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen stotteren. Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je bekijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket heeft een beeldschermdiagonaal van 10,4 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Blauw + Beschermingspakket wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets