1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

Maak kennis met de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars, de ideale metgezel voor creatieve en comfortabele werkervaringen. Deze compacte tablet is gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd en overal productief kunt zijn. Het 8.3 inch Retina-scherm zorgt voor een ongekend scherpe weergave van beelden. Dankzij de dunnere schermranden is het schermoppervlak groter dan ooit tevoren, waardoor je nog meer ruimte hebt om bijvoorbeeld notities en schetsen te maken. De iPad Mini 6 is uitgerust met de krachtige A15-chip, waardoor zelfs de zwaarste apps moeiteloos draaien. Met de Apple Pencil van de 2e generatie kun je direct aan de slag met schrijven of tekenen. De stylus kan eenvoudig aan de zijkant van de tablet worden bevestigd dankzij het magnetisme. De drukgevoeligheid van de Apple Pencil biedt talloze mogelijkheden en met een simpele tik op de stylus kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende tools. Of je nu aantekeningen wilt maken tijdens een vergadering of een meesterwerk wilt creëren, met de Apple iPad Mini 6 en de Apple Pencil ben je verzekerd van een vloeiende en intuïtieve ervaring. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze krachtige combinatie te bieden heeft.

Pluspunten
  • Ga creatief en comfortabel aan de slag met de Apple iPad Mini 6 en de Apple Pencil 2. Met zijn compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. Dankzij de krachtige A15-chip kunnen zware apps en games soepel draaien.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 64 GB kan niet worden uitgebreid met een geheugenkaart. Dit model ondersteunt geen 5G-internet, zoals de Apple iPad Mini 6 Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets