1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver

Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver draait op het Android besturingssysteem, is een Groot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

12,4 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver is een fantastische Android-tablet met een groot 12,4 inch scherm waarop je al je favoriete apps en games kunt ervaren. Deze 'Fan Edition' tablet is het perfecte instapmodel uit de Galaxy Tab S7-serie, en biedt geweldige prestaties dankzij de krachtige Snapdragon 778G octa-core processor en het royale 6 GB werkgeheugen. Of je nu zware apps wilt gebruiken of games wilt spelen, de Tab S7 FE kan het allemaal aan, zij het niet met de allerhoogste instellingen. Met de bijgeleverde stylus kun je de tablet op een intuïtieve manier bedienen, notities maken en zelfs foto's bewerken. Het grote scherm stelt je in staat om eenvoudig meerdere apps naast elkaar te gebruiken, zodat je bijvoorbeeld aantekeningen kunt maken terwijl je tegelijkertijd op internet surft en een videogesprek voert. En dankzij de indrukwekkende batterijcapaciteit van 10.090 mAh kun je de hele dag door genieten van je tablet zonder je zorgen te maken over het opladen. Als je toch snel wilt opladen, ondersteunt de Tab S7 FE snelladen tot 45W, zodat je de batterij binnen 90 minuten volledig kunt opladen. Let op: hiervoor heb je wel een aparte oplader nodig, aangezien de meegeleverde oplader slechts 15W levert. Kies voor de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver en ontdek een wereld vol mogelijkheden en entertainment in een prachtig en handig.

Pluspunten
  • Deze tablet is ideaal voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen eenvoudige apps zoals de NS-app en spellen zoals WordFeud niet bevriezen. Met deze middelgrote tablet kun je moeiteloos e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver heeft een beeldschermdiagonaal van 12,4 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  6 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets