1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Ontdek de veelzijdigheid van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze en de Apple Pencil (2e generatie) en laat je creativiteit de vrije loop. Deze compacte tablet is ontworpen om overal met je mee te gaan. Het 8.3 inch Retina-scherm zorgt voor een haarscherpe weergave van al je beelden. Dankzij de dunnere schermranden is het schermoppervlak groter dan ooit, waardoor je meer ruimte hebt voor het maken van notities en schetsen. De iPad Mini 6 is uitgerust met de krachtige A15-chip, waardoor zelfs de zwaarste apps moeiteloos draaien. Verbind de Apple Pencil magnetisch aan de zijkant van je tablet en begin direct met schrijven of tekenen. Met de drukgevoeligheid van de Apple Pencil zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende tools door simpelweg op de stylus te tikken. Met de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze en de Apple Pencil (2e generatie) ben je klaar om je creatieve ideeën tot leven te brengen, waar je ook bent. Laat je inspireren en geniet van de ultieme gebruikservaring die deze krachtige combinatie te bieden heeft.

Pluspunten
  • Gebruik de Apple iPad Mini 6 en Apple Pencil 2 om creatief en comfortabel aan de slag te gaan. Met zijn compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. Dankzij de krachtige A15-chip draaien zware apps en games soepel.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 64 GB kan niet worden uitgebreid met een geheugenkaart. Om gebruik te kunnen maken van internet via 5G, heb je een simkaart met een mobiel internetabonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets