1. tablets
  2. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit

Met de Kurio Car Kit kan je kind genieten van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze tijdens de autorit. De handige autohouder kan eenvoudig worden bevestigd aan de hoofdsteun van de voorstoel, waardoor de tablet stevig op zijn plaats blijft zitten. Deze kindertablet zit vol met leuke en leerzame apps en video's, speciaal ontworpen voor kinderen. Op deze manier kunnen ze op een veilige manier kennis maken met het gebruik van een tablet. Als ouder heb je de controle over welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kind. Het 7 inch scherm van de tablet is voorzien van een ingebouwd blauw licht filter, waardoor het veilig is voor de ogen. Naast de 70 voorgeïnstalleerde apps, bevat de tablet ook exclusieve Nickelodeon content, waaronder spannende avonturen van PAW Patrol en Dora. Om de tablet te beschermen tegen spatwater, wordt er een stevige tablethoes meegeleverd. Hiermee kan je kind zorgeloos genieten van de tablet, zelfs tijdens regenachtige autoritten.

Pluspunten
  • Bevestig de autohouder aan de hoofdsteun van de voorstoel, zodat je kind probleemloos de tablet kan gebruiken tijdens de autorit. Dankzij het ouderlijk toezicht van Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. Je kind speelt met zijn of haar favoriete Nickelodeon-vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is specifiek ontworpen voor kinderen en is daardoor minder snel dan een normale tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit heeft een beeldschermdiagonaal van 7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + Car Kit wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets