1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver en het bescherm- en oplaadpakket haal je direct alles wat je nodig hebt voor je tablet in huis. Deze set biedt niet alleen een stijlvolle en handige bescherming voor je tablet, maar ook een snelle en efficiënte manier om je apparaat op te laden. De bijgeleverde book case zorgt ervoor dat je tablet vrij blijft van krassen en beschadigingen, zodat je er altijd als nieuw uitziet. Met de 15W oplader en kabel kun je je tablet direct en snel opladen, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten. De Samsung Galaxy Tab A8 is een krachtige middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt voor een geweldige kijkervaring, of je nu je favoriete series wilt kijken of graag spelletjes speelt. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps moeiteloos en zonder enige haperingen. Je kunt dus zonder problemen genieten van al je favoriete apps en games. Bovendien gaat de batterij bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee, zodat je urenlang kunt surfen op het internet, video's kunt streamen of videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver en het bescherm- en oplaadpakket heb je alles wat je nodig hebt om optimaal van je tablet te kunnen genieten.

Pluspunten
  • Met de hoes en oplader heb je meteen alles wat je nodig hebt voor je tablet. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte kun je eenvoudig e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder genoeg en niet scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets