1. tablets
  2. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

Je kind kan genieten van filmpjes en muziek op de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw in combinatie met de JVC Kinderkoptelefoon Blauw. Deze kinderkoptelefoon heeft een begrensd volume van maximaal 85 decibel, waardoor het gehoor van je kind altijd beschermd blijft. De Kurio kindertablet is speciaal ontworpen voor kinderen en zit boordevol leuke en educatieve apps en video's. Met meer dan 70 voorgeïnstalleerde apps en spelletjes, inclusief exclusieve Nickelodeon content van populaire series zoals PAW Patrol en Dora, zal je kind zich nooit vervelen. Als ouder heb je de controle over welke apps en websites toegankelijk zijn, waardoor je kind op een veilige manier met de tablet kan spelen en leren. Het 7 inch scherm is voorzien van een ingebouwd blauw licht filter, dat de ogen van je kind beschermt. Daarnaast biedt de 32 GB opslagruimte voldoende ruimte voor andere apps, zoals Netflix of Disney+. Let op: de volumebegrenzing is van toepassing op alle mobiele apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen voor volumebegrenzing. Bij gebruik op apparaten die niet begrensd zijn, kan de hoofdtelefoon een hoger volume geven. Met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw en de JVC Kinderkoptelefoon Blauw kan je kind op een veilige en vermakelijke manier genieten van multimedia. De kinderkoptelefoon zorgt ervoor dat het geluid altijd binnen een veilig niveau blijft,.

Pluspunten
  • Je kind kan veilig naar muziek of filmpjes luisteren met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing. Door middel van ouderlijk toezicht via Kurio Genius kun jij bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. Je kind kan spelen met zijn of haar favoriete Nickelodeon-vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is specifiek ontwikkeld voor kinderen, waardoor hij minder snel is dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw heeft een beeldschermdiagonaal van 7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets