1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

Maak kennis met de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars en Apple Pencil (2e generatie), een perfect duo voor creatieve en comfortabele taken. Deze compacte tablet is eenvoudig mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Het 8.3 inch Retina-scherm toont beelden haarscherp en dankzij de dunnere schermranden is het schermoppervlak groter dan ooit tevoren. Hierdoor heb je meer ruimte voor notities en schetsen, waardoor je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten. De iPad Mini 6 is voorzien van de krachtige A15-chip, waardoor zelfs de zwaarste apps soepel draaien. Of je nu wilt tekenen, schrijven of ontwerpen, de Apple Pencil maakt het allemaal mogelijk. Met magnetisme bevestig je de Apple Pencil eenvoudig aan de zijkant van je tablet en kun je direct aan de slag. De drukgevoeligheid van de stylus biedt talloze mogelijkheden en met slechts een tikje wissel je gemakkelijk tussen verschillende tools. Met de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars en Apple Pencil (2e generatie) heb je alles wat je nodig hebt om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen. Deze krachtige combinatie is perfect voor zowel professionals als hobbyisten en zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt werken aan jouw kunstwerken, notities of schetsen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze geweldige tablet en stylus.

Pluspunten
  • Maak creatief en comfortabel gebruik van de Apple iPad Mini 6 en Apple Pencil 2. Met zijn compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. Dankzij de krachtige A15-chip draaien zware apps en games soepel.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 256 GB kan niet worden vergroot met een geheugenkaart. Dit model ondersteunt geen internet via 5G, zoals de Apple iPad Mini 6 Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi Paars + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets