1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs en het beschermingspakket ben je verzekerd van een tablet die vrij blijft van beschadigingen. De book case zorgt ervoor dat de behuizing van je tablet goed beschermd is, terwijl de screenprotector ervoor zorgt dat je scherm vrij blijft van krassen. Met het ruime 10,4 inch IPS scherm van de S6 Lite kun je comfortabel verslagen en e-mails typen, maar ook genieten van je favoriete series en films. Wat deze tablet echt bijzonder maakt, zijn de dubbele AKG stereo speakers. Deze speakers produceren altijd een levendig geluid, aangepast aan de manier waarop je de tablet vasthoudt. Zo kun je altijd genieten van een optimale geluidsweergave, of je nu films kijkt, muziek luistert of een videogesprek voert. Daarnaast wordt de Samsung Galaxy Tab S6 Lite geleverd met de S Pen stylus. Hiermee kun je nog nauwkeuriger te werk gaan wanneer je schrijft, tekent of de tablet bedient. De stylus kan gemakkelijk worden opgeborgen dankzij de magnetische bevestiging aan de zijkanten van de tablet. Zo heb je altijd je stylus bij de hand wanneer je hem nodig hebt. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs en het beschermingspakket haal je een krachtige en veelzijdige tablet in huis, die ook nog eens goed beschermd is tegen beschadigingen.

Pluspunten
  • Dankzij de book case en screenprotector blijft je tablet zo lang mogelijk als nieuw. Deze tablet is ideaal voor basistaken zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen eenvoudige apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet vastlopen.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in dezelfde prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen soms hapertjes vertonen. Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je bekijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft een beeldschermdiagonaal van 10,4 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets