1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart kun je zorgeloos genieten van je tabletervaring. Deze tablet wordt geleverd met de handige BlueBuilt Book Case Zwart, waarmee je zowel de voor- als achterkant van je tablet beschermt tegen krassen en vuil. Dankzij de ingebouwde standaard in de hoes kun je je tablet rechtop neerzetten, wat ideaal is voor het kijken van je favoriete series of het voeren van videogesprekken. De Samsung Galaxy Tab A8 is een middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Op het prachtige 10,5 inch full hd scherm kun je genieten van je favoriete series en films in uitstekende kwaliteit. Maar ook voor simpele spelletjes zoals CandyCrush is deze tablet uitermate geschikt. Met de 4G-ondersteuning blijf je bovendien overal online, zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete content. Met een batterij die bij gemiddeld gebruik moeiteloos een dag meegaat, kun je urenlang surfen op het internet of videogesprekken voeren met je familie en vrienden. De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart biedt je alles wat je nodig hebt voor een optimale en veelzijdige tabletervaring.

Pluspunten
  • Met de hoes bescherm je je tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets