1. tablets
  2. Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector

Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

9 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.1

Omschrijving van de Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector

Met de Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs heb je de perfecte tablet in handen om moeiteloos te surfen op het internet. Of je nu gewoon basisgebruik wilt doen of samen met je hele gezin wilt genieten, deze lichte tablet biedt het allemaal. Je kunt gemakkelijk je favoriete social media checken of lichte spelletjes zoals Candy Crush spelen. Het 9 inch scherm is iets groter dan de gemiddelde smartphone, waardoor je het apparaat eenvoudig onderweg kunt meenemen. Bovendien geniet je van een grotere schermruimte om je favoriete websites en apps te bekijken. Met het 32 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte om een beperkt aantal apps en bestanden op te slaan. Maar als je behoefte hebt aan meer ruimte, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje. En als je op zoek bent naar betere kwaliteit en een groter scherm om films of series te kijken, kun je overwegen om een tablet uit de Lenovo Tab P-serie te kiezen. Met deze Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs ben je verzekerd van een geweldige tabletervaring, waarbij je optimaal kunt genieten van al je favoriete online activiteiten.

Pluspunten
  • Deze tablet is perfect voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Door zijn redelijke snelheid zullen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet vastlopen. Vanwege het compacte formaat past de tablet gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Kies voor meer kwaliteit een tablet uit een hoger segment, omdat deze tablet alleen geschikt is voor basisgebruik. De snelheid van deze tablet is minder dan die van andere in dezelfde prijsklasse, waardoor zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector

De Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector heeft een beeldschermdiagonaal van 9 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector heeft bluetooth versie 5.1. 

Deze Lenovo Tab M9 32GB Wifi Grijs + Hoes & Screenprotector wordt aanbevolen voor . 

Bekijk nog meer tablets