1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

Ontdek een nieuwe wereld van entertainment met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. Deze tablet biedt niet alleen een indrukwekkende opslagcapaciteit van 256GB, maar heeft ook een stijlvolle crèmekleurige afwerking die een vleugje elegantie toevoegt aan je dagelijkse leven. Het oplaaddock met ingebouwde speaker zorgt voor een meeslepende geluidservaring, waardoor je favoriete muziek, films en series tot leven komen. Met de oplaaddock hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij. Plaats eenvoudig je Pixel Tablet in de dock en hij wordt automatisch opgeladen, zodat je altijd klaar bent om te gaan. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt altijd genieten van de kracht en veelzijdigheid van de Pixel Tablet. Naast entertainment biedt deze tablet ook slimme functies voor thuisautomatisering. Met de Pixel Tablet kun je moeiteloos je thermostaat regelen, je lampen aan- en uitzetten en zelfs beelden bekijken van je slimme deurbel. En dankzij de ingebouwde camera aan de voor- en achterkant kun je videogesprekken voeren met je dierbaren, waar je ook bent. Of je nu wilt ontspannen, werken of communiceren, de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker is de perfecte metgezel voor al jouw behoeften.

Pluspunten
  • Geniet van een krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bedien jouw slimme apparaten in huis met jouw Pixel Tablet. Dit is de ultieme tablet voor dagelijks gebruik.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van jouw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je hebt minder schermruimte voor jouw documenten in vergelijking met een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets