1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze en Apple Pencil (2e generatie). Deze compacte tablet is perfect voor creatieve geesten die altijd onderweg zijn. Het indrukwekkende 8.3 inch Retina scherm zorgt voor haarscherpe beelden en dankzij de dunnere schermranden is het werkoppervlak groter dan ooit tevoren. Of je nu notities maakt of schetsen creëert, je hebt alle ruimte die je nodig hebt. De iPad Mini 6 is uitgerust met de krachtige A15 chip, waardoor zelfs de zwaarste apps moeiteloos draaien. Je kunt nu zonder enige beperkingen jouw creativiteit de vrije loop laten. Verbind de Apple Pencil magnetisch aan de zijkant van je tablet en begin direct met schrijven of tekenen. Met de drukgevoeligheid van de Apple Pencil heb je talloze mogelijkheden en kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende tools door simpelweg op de stylus te tikken. Met de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze en Apple Pencil (2e generatie) heb je alles wat je nodig hebt om jouw creatieve visie tot leven te brengen, waar je ook bent. Laat je inspireren door de krachtige prestaties en geniet van de vrijheid om altijd en overal te creëren.

Pluspunten
  • Ga creatief en comfortabel aan de slag met de Apple iPad Mini 6 en de Apple Pencil 2. Dankzij het compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 makkelijk in je tas en neem je hem overal mee naartoe. Met een krachtige A15-chip draaien zware apps en games vloeiend.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 256 GB kan niet worden vergroot met behulp van een geheugenkaart. Voor toegang tot internet via 5G is een simkaart met een mobiel internetabonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Roze + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets