1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker haal je niet alleen een krachtige tablet in huis, maar ook een handig oplaaddock met ingebouwde speaker. Hierdoor kun je de tablet op meerdere plekken in je huis gebruiken, zoals in de woonkamer en slaapkamer. De ingebouwde speaker zorgt voor een hoogwaardige geluidskwaliteit, zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Daarnaast is de tablet altijd opgeladen dankzij het oplaaddock. Hierdoor kun je de tablet op elk moment van de dag gebruiken, zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Bovendien kun je met de tablet gemakkelijk al je smart home apparaten bedienen. Stel bijvoorbeeld de thermostaat hoger in of zet de lampen aan, allemaal vanuit het gemak van je tablet. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met behulp van Google Assistent ook je apparaten bedienen met je stem, zelfs als de tablet niet in de buurt is. Zo kun je altijd en overal de controle houden over je slimme apparaten. En dankzij de handige dock kun je de tablet eenvoudig van het oplaaddock afhalen en onderweg meenemen. Met 128GB aan opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je bestanden, maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, is het misschien verstandig om te kiezen voor de variant met 256GB opslagruimte. Kortom, met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock haal je een.

Pluspunten
  • Gebruik de extra dock om de Pixel Tablet op verschillende plekken in huis te gebruiken. Geniet van een krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij de oplaaddock met speaker. Controleer je smart home apparaten met behulp van je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is onvoldoende helder en scherp om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je hebt minder schermruimte ter beschikking voor je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets