1. tablets
  2. Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit

Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,1 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit

Met de Kurio Car Kit kan je kind genieten van de Kurio Tab XL 2 16GB tijdens autoritten. De tablet wordt stevig bevestigd aan de hoofdsteun van de voorstoel met behulp van klemmen. Dit zorgt ervoor dat de tablet stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens hobbelige wegen. Als ouder heb je de mogelijkheid om tijdslimieten en toegankelijke apps in te stellen, waardoor je kind op een veilige en leuke manier kennis kan maken met de digitale wereld. Het grote 10,1 inch scherm zorgt ervoor dat spelletjes en filmpjes perfect tot hun recht komen. Bovendien is het scherm veilig voor de ogen van je kind, dankzij het ingebouwde blauw licht filter. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vermoeide ogen na lange autoritten. Daarnaast is de Kurio Tab XL 2 ook nog eens zeer duurzaam. Een stevige hoes met dikke randen wordt namelijk meegeleverd, waardoor de tablet goed beschermd is tegen stoten en vallen. Met de Kurio Car Kit en de Kurio Tab XL 2 16GB kan je kind zich veilig en vermaakt vermaken tijdens autoritten. De tablet blijft stevig op zijn plaats en het grote scherm en het blauw licht filter zorgen voor een optimale kijkervaring. Dankzij de meegeleverde hoes is de tablet bovendien goed beschermd tegen schade. Geef je kind de mogelijkheid om te genieten van de digitale wereld, waarbij jij als ouder de controle behoudt.

Pluspunten
  • Bevestig de autohouder aan de hoofdsteun van de voorstoel, zodat je kind tijdens de autorit probleemloos gebruik kan maken van de tablet. Met ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De sterke, waterbestendige hoes beschermt de tablet tegen vallen en stoten.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en daardoor minder snel dan een normale tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit heeft een beeldschermdiagonaal van 10,1 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit wordt aanbevolen voor Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets