1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs is een veelzijdige tablet met talloze mogelijkheden voor dagelijks gebruik. Met het indrukwekkende 10,5 inch full hd scherm geniet je van de beste kwaliteit tijdens het kijken van je favoriete series en films. Maar dat is niet alles, want deze tablet is ook perfect geschikt voor het spelen van simpele spelletjes zoals CandyCrush. Dankzij de 4G-ondersteuning ben je altijd en overal online, zelfs als er geen wifi beschikbaar is. Met een simkaart blijf je verbonden met het internet en kun je eindeloos surfen, e-mails versturen en videogesprekken voeren met je familie en vrienden. De batterij van de Samsung Galaxy Tab A8 gaat bij gemiddeld gebruik moeiteloos een hele dag mee, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een lege accu. Met maar liefst 128 GB opslaggeheugen heb je meer dan genoeg ruimte om al je bestanden, apps en media op te slaan. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over een gebrek aan opslagruimte. De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs is de perfecte metgezel voor zowel werk als ontspanning.

Pluspunten
  • Deze tablet is ideaal voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Met deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken. Dankzij 4G kun je ook online blijven op plaatsen zonder wifi-verbinding.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus het laden van apps gaat traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets