1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs in combinatie met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY kun je moeiteloos lange teksten typen. Het toetsenbord kan eenvoudig worden losgekoppeld van de hoes wanneer je het niet gebruikt, waardoor het niet in de weg zit. Deze tablet is perfect geschikt voor dagelijks gebruik en biedt een snelle en soepele ervaring. Met het 10,5 inch full hd scherm kun je genieten van je favoriete series in hoge kwaliteit, en ook het spelen van spelletjes is geen probleem op deze tablet. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps moeiteloos en zonder haperingen. Bovendien is deze tablet voorzien van 4G-ondersteuning, zodat je overal online kunt blijven met een simkaart. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik gemakkelijk een hele dag mee, waardoor je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY ben je verzekerd van een geweldige tabletervaring, waarbij je zowel productief als vermaakt kunt worden.

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je jouw tablet en tik je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus het laden van apps gaat langzaam en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te kunnen genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets