1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector

Bescherm het prachtige scherm van je Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G in de kleur Grijs met de toevoeging van de BlueBuilt Screenprotector. Deze screenprotector zorgt ervoor dat je tablet beschermd is tegen krassen en beschadigingen, waardoor je altijd kunt genieten van een helder en vlekkeloos scherm. De Tab A8 is een perfecte middenklasse tablet die geschikt is voor alledaags gebruik. Met het 10,5 inch full HD-scherm geniet je van je favoriete series en films in uitstekende kwaliteit. Daarnaast is deze tablet ook zeer geschikt voor lichte spelletjes, zoals het populaire CandyCrush. Met de 4G-ondersteuning blijf je altijd en overal online, dankzij de simkaart die je kunt gebruiken. De batterij van de Samsung Galaxy Tab A8 gaat bij gemiddeld gebruik zonder problemen een hele dag mee. Hierdoor kun je urenlang surfen op het internet, videogesprekken voeren met je geliefden, of gewoonweg ontspannen met je favoriete apps en bestanden. Met een opslagcapaciteit van maar liefst 64GB heb je genoeg ruimte om al je belangrijke bestanden en applicaties op te slaan. Mocht je desondanks nog extra ruimte nodig hebben, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje tot wel 1 terabyte. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over een tekort aan opslagcapaciteit. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G is de perfecte tablet voor iedere.

Pluspunten
  • Dankzij de glazen screenprotector blijft het scherm van jouw tablet vrij van krassen en barsten. Met deze tablet kun je lichte spelletjes spelen en surfen op het internet. Dankzij de ondersteuning voor 4G kun je met een simkaart met abonnement overal online blijven.

Minpunten
  • Koop een 15 watt oplader en laad de tablet 2 keer sneller op dan met de oplader die meegeleverd is. De Tab A8 is een tablet uit het middensegment, kies voor een tablet uit de Galaxy S-serie voor een apparaat met betere kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi en 4G Grijs + BlueBuilt Screenprotector wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets