1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Ervaar een geheel nieuwe manier van entertainment met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. Deze unieke combinatie stelt je in staat om te genieten van je favoriete muziek, films en series met een ongekende geluidskwaliteit, dankzij de ingebouwde speaker in de oplaaddock. Of je nu thuis bent of onderweg, je Pixel Tablet is altijd klaar voor gebruik, omdat deze automatisch wordt opgeladen wanneer deze in de dock staat. Maar dat is nog niet alles! Met de Pixel Tablet heb je de controle over al je slimme apparaten in huis. Verhoog bijvoorbeeld eenvoudig de temperatuur van je thermostaat, schakel je lampen in of uit, en bekijk live beelden van je slimme deurbel. Zelfs als je tablet niet in de buurt is, kun je nog steeds je apparaten bedienen met behulp van de handige Google Assistent. Met slechts je stem kun je alles regelen. Met een opslagcapaciteit van 128GB heb je voldoende ruimte voor al je bestanden en apps. Maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, raden we je aan om te kiezen voor de 256GB opslagruimte. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het opruimen van je bestanden na een jaar gebruik. Kortom, de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker biedt je niet alleen eindeloos entertainment en controle over je slimme apparaten, maar ook voldoende opslagruimte voor al je behoeften.

Pluspunten
  • Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met het oplaaddock met speaker. Bedien jouw slimme apparaten in huis met jouw Pixel Tablet. Dit is de beste tablet voor dagelijks gebruik.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om details van jouw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je werkt met minder schermruimte aan jouw documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets