1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

Bescherm je Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs tegen krassen en vuil met de Book Case Grijs. Deze handige hoes beschermt niet alleen je tablet, maar geeft het ook een stijlvolle uitstraling. De Tab A8 is een snelle middenklasse tablet die perfect is voor alledaags gebruik. Met zijn 10,5 inch full hd scherm geniet je van je favoriete series en films in uitstekende kwaliteit. Deze tablet is niet alleen geschikt voor entertainment, maar ook voor het spelen van spelletjes. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps moeiteloos en zonder enige haperingen. Bovendien gaat de batterij bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee, waardoor je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden. De Book Case Grijs heeft een ingebouwde standaard, waardoor je je tablet rechtop kunt neerzetten. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld een serie of film wilt kijken, of wanneer je een videogesprek voert. Zo kun je optimaal genieten van je tabletervaring. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs en de Book Case Grijs ben je verzekerd van een geweldige tabletervaring met optimale bescherming.

Pluspunten
  • Met de beschermhoes bescherm je jouw tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te kunnen genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets