1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs is een perfecte tablet voor het hele gezin. Met de toevoeging van de Just in Case Kids Cover Blauw hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen, want deze stevige hoes beschermt de tablet tegen stoten en vallen. De Tab A8 is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Met het 10,5 inch full hd scherm geniet je van je favoriete series in uitstekende kwaliteit. Daarnaast is deze tablet perfect voor het spelen van spelletjes, dankzij de krachtige Unisoc T618 processor die moeiteloos en zonder haperingen apps draait. Met de Samsung Galaxy Tab A8 kun je de hele dag door plezier hebben. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik namelijk probleemloos een hele dag mee. Of je nu urenlang wilt surfen op het internet of videogesprekken wilt voeren met familie of vrienden, met deze tablet kan het allemaal. Met de 64GB opslagruimte heb je bovendien genoeg ruimte voor al je foto's, video's en apps. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs met Just in Case Kids Cover Blauw is de perfecte tablet voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Je tablet wordt goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de meegeleverde kinderhoes. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Met deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijscategorie, daarom laden apps traag en is multitasken niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets