1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

De Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart biedt optimale bescherming aan je Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs tegen krassen en deuken. Met zijn handige auto-wake functie, gaat het scherm automatisch aan zodra je de hoes openklapt. Bovendien kun je de hoes ook gebruiken als handige standaard, waardoor je comfortabel kunt genieten van al je media. De Tab A8 is een snelle middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit tijdens het kijken van je favoriete series. Ook voor de gamers onder ons is deze tablet uitermate geschikt. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps moeiteloos en zonder enige haperingen. Met de batterijduur van een hele dag bij gemiddeld gebruik, kun je urenlang surfen op het internet of videobellen met je familie en vrienden. De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs is de ideale metgezel voor al je dagelijkse activiteiten en biedt eindeloos entertainment en functionaliteit.

Pluspunten
  • Met de book case bescherm je jouw tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets