1. tablets
  2. Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze en de JVC Kinderkoptelefoon Roze kan je kind genieten van het kijken en luisteren naar filmpjes. Deze kinderkoptelefoon heeft een begrensd volume van maximaal 85 decibel, waardoor het gehoor van je kind beschermd blijft. Met de Kurio Tab Lite 2 kunnen je kinderen op een veilige manier de digitale wereld ontdekken. Jij bepaalt via ouderlijk toezicht welke apps en websites toegankelijk zijn op de tablet. Deze speciaal ontworpen kindertablet heeft een compact formaat en een 7 inch scherm met een blauw licht filter, wat ervoor zorgt dat vermoeide ogen worden voorkomen. De Tab Lite 2 wordt geleverd met meer dan 40 voorgeïnstalleerde leuke en leerzame apps en spelletjes. Bovendien kan het aanbod zelf worden uitgebreid met populaire apps zoals Netflix, Videoland of Disney+. Het is echter belangrijk om op te merken dat de volumebegrenzing alleen van toepassing is op mobiele apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen. Als de koptelefoon wordt gebruikt op apparaten zonder volumebegrenzing, kan het volume hoger zijn. Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze en de JVC Kinderkoptelefoon Roze kunnen je kinderen veilig en zorgeloos genieten van hun favoriete filmpjes en spelletjes, terwijl hun gehoor beschermd blijft.

Pluspunten
  • Je kind kan veilig naar muziek of filmpjes luisteren met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing. Dankzij Kurio Genius heb je als ouder controle over welke apps en websites je kinderen kunnen gebruiken. De robuuste, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen vallen en stoten.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is specifiek voor kinderen ontworpen en is daardoor minder snel dan een standaard tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze heeft een beeldschermdiagonaal van 7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze wordt aanbevolen voor Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets