1. tablets
  2. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY, kun je comfortabel lange teksten en e-mails typen. Deze hoes beschermt niet alleen jouw tablet, maar zorgt er ook voor dat je hem zonder zorgen in je tas kunt stoppen samen met je andere spullen. De Tab M10 Plus (3e gen.) is een middenklasse tablet van Lenovo die perfect is voor dagelijks gebruik. Of je nu een film of serie wilt kijken of moeiteloos wilt surfen op het internet, met deze tablet is het allemaal mogelijk. Hoewel de tablet snel is, is hij minder geschikt voor zwaardere taken zoals het spelen van 3D-games. Het 10.6 inch full hd scherm zorgt ervoor dat kleuren helder worden weergegeven. Bovendien heeft de Tab M10 Plus een 8 megapixel selfiecamera, waarmee je videogesprekken kunt voeren in goede kwaliteit. Met een opslagcapaciteit van 64GB heb je genoeg ruimte om al je documenten, foto's en video's op te slaan. Kortom, de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is de perfecte combinatie van comfort, bescherming en functionaliteit voor jouw dagelijkse tabletgebruik.

Pluspunten
  • Met de hoes van het toetsenbord bescherm je jouw tablet en kun je comfortabel verslagen en e-mails typen. Op deze tablet van gemiddelde grootte heb je voldoende ruimte om e-mails te schrijven of naar een YouTube-video te kijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet probleemloos overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele aantekeningen of surfen op het internet. Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 64GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets