1. tablets
  2. Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

11,5 inch

Beeldschermscherpte

Wide UXGA

Inten werkgeheugen

6 GB

Processor

MediaTek Helio G99

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs

Bescherm je Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs tegen beschadigingen met de stijlvolle Lenovo Book Case Grijs. Deze hoes biedt niet alleen optimale bescherming, maar heeft ook een handige ingebouwde standaard waarmee je de tablet rechtop kunt neerzetten. Op het ruime 11,5 inch scherm van de Tab P11 (2de generatie) geniet je van je favoriete films en series in uitstekende kwaliteit. Dankzij de wifi + 4G verbinding blijf je ook onderweg moeiteloos online, maar hiervoor heb je wel een simkaart met een mobiel internet abonnement nodig. Deze tablet is ideaal voor het hele gezin, want hij biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn redelijke snelheid kun je zonder enige moeite lichte spelletjes zoals Candy Crush spelen. Als je echter zwaardere apps zoals 3D games of videobewerking wilt gebruiken, raden we je aan om te kiezen voor de snellere P11 Pro (2de generatie). Een extra pluspunt van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) is de voorgeïnstalleerde Google Kids Space, waarmee je app- en tijdslimieten kunt instellen. Zo kunnen ook je kinderen de tablet zonder problemen gebruiken. Met de ruime 128 GB opslagruimte heb je voldoende ruimte om al je bestanden, apps en media op te slaan. En mocht je toch meer ruimte nodig hebben, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een ge.

Pluspunten
  • Bescherm je tablet tegen schade met de tablethoes die is meegeleverd. Speel eenvoudige spelletjes of surf moeiteloos op internet met deze tablet van de basisklasse. Geniet van je favoriete films en series op het grote 11,5 inch scherm.

Minpunten
  • Kies voor een tablet uit een hogere snelheidsklasse als je ook zwaardere apps gebruikt. Je hebt een simkaart met een mobiel internetabonnement nodig om verbinding te maken met het 4G-netwerk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 11,5 inch. De scherpte van het beeld is Wide UXGA en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs draait op een MediaTek Helio G99 processor.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  6 GB. 

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets