1. tablets
  2. Kurio Tab Lite 2 16GB Roze

Kurio Tab Lite 2 16GB Roze

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Roze

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze

Met de Kurio Tab Lite 2 Roze kunnen kinderen op een veilige en verantwoorde manier de digitale wereld ontdekken. Ouders hebben volledige controle over welke apps en websites beschikbaar zijn op de tablet, dankzij het ouderlijk toezicht. De compacte Tab Lite 2 is speciaal ontworpen voor kinderen en zorgt voor een rustige kijkervaring dankzij het ingebouwde blauw licht filter op het 7 inch scherm. Om de tablet te beschermen tegen vuil en beschadigingen, wordt er een stevige en spatwaterdichte tablethoes meegeleverd. Naast de voorgeïnstalleerde leuke en leerzame apps en spelletjes, biedt de Tab Lite 2 de mogelijkheid om het aanbod uit te breiden met apps zoals Netflix, Videoland of Disney+. Met 16 GB opslaggeheugen is er voldoende ruimte om foto's, video's en andere bestanden op te slaan. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kan het opslaggeheugen eenvoudig uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 128 GB. De Kurio Tab Lite 2 Roze is niet alleen een leuke en educatieve tablet voor kinderen, maar ook een veilige en betrouwbare keuze voor ouders. Geef je kinderen de kans om op een verantwoorde manier de digitale wereld te ontdekken met de Kurio Tab Lite 2 Roze!

Pluspunten
  • Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. - Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius kun jij bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen val- en stootschade. - De stevige hoes, die spatwaterdicht is, beschermt de tablet tegen schade door vallen en stoten.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontworpen voor kinderen en daardoor minder snel dan een normale tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze heeft een beeldschermdiagonaal van 7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab Lite 2 16GB Roze heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Roze wordt aanbevolen voor Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets