1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart hoef je je geen zorgen te maken over krassen en vuil op je tablet. De BlueBuilt Book Case Zwart biedt bescherming aan zowel de voor- als achterkant van je Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs. Bovendien heeft de hoes een handige ingebouwde standaard, waardoor je je tablet rechtop kunt neerzetten. Dit is perfect voor het kijken van je favoriete series of het voeren van videogesprekken. De Tab A8 is een middenklasse tablet die geschikt is voor dagelijks gebruik. Met het 10,5 inch full hd scherm geniet je van hoge kwaliteit tijdens het kijken van series. Ook als je graag eenvoudige spelletjes speelt, zoals CandyCrush, is deze tablet perfect voor jou. Dankzij de 4G-ondersteuning blijf je met een simkaart overal online. Daarnaast gaat de batterij bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee, zodat je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met je familie of vrienden. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart heb je niet alleen een krachtige en veelzijdige tablet, maar ook de nodige bescherming en gebruiksgemak. Geniet van je favoriete series en spelletjes in hoge kwaliteit, blijf altijd online met de 4G-ondersteuning en profiteer van de lange batterijduur. Kortom, deze tablet is perfect voor alledaags gebruik en.

Pluspunten
  • Met de tablethoes bescherm je je tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi & 4G Grijs + BlueBuilt Book Cover Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets