1. tablets
  2. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

Met de Lenovo Tab M10 Plus Book Case bescherm je niet alleen je Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs, maar voeg je ook een vleugje stijl toe aan je tablet. Deze handige hoes fungeert niet alleen als bescherming, maar ook als standaard. Je kunt de voorflap van de hoes eenvoudig omvouwen en de tablet rechtop neerzetten, perfect voor het kijken van films of series. De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) is een indrukwekkende middenklasse tablet van Lenovo. Met deze tablet kun je moeiteloos genieten van alledaagse activiteiten. Of je nu een film wilt kijken of zonder problemen wilt surfen op het internet, deze tablet is er voor jou. Hoewel de tablet snel is, is hij minder geschikt voor zwaardere taken zoals 3D-games. Het 10.6 inch full hd scherm van de Tab M10 Plus geeft kleuren helder en levendig weer, waardoor je kunt genieten van een meeslepende kijkervaring. Daarnaast beschikt de Tab M10 Plus over een 8 megapixel selfie camera, waarmee je probleemloos videogesprekken kunt voeren in uitstekende kwaliteit. Met de Lenovo Tab M10 Plus Book Case en de bijbehorende grijze kleur, geef je jouw tablet een elegante uitstraling en zorg je ervoor dat deze altijd beschermd is tegen krassen en stoten. Geniet van je tabletervaring met deze geweldige combinatie van functionaliteit en stijl.

Pluspunten
  • Met de book case bescherm je je tablet tegen beschadiging. Op deze middelgrote tablet heb je genoeg ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube-video te kijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet enkel voor lichte taken zoals het maken van simpele notities of surfen op internet. Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijscategorie, daarom laden apps langzaam en is multitasken niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,61 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Book Case Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets