1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray, samen met de kracht van de 2e generatie Apple Pencil. Deze compacte tablet is perfect voor creatieve geesten die altijd onderweg zijn. Met het indrukwekkende 8.3 inch Retina-scherm geniet je van haarscherpe beelden en met de dunnere schermranden is het schermoppervlak groter dan ooit tevoren. Hierdoor heb je meer ruimte om te schrijven, tekenen en notities te maken. De iPad Mini 6 is uitgerust met de revolutionaire A15-chip, waardoor zelfs de zwaarste apps moeiteloos draaien. Maak gebruik van de magnetische kracht van de Apple Pencil en bevestig deze eenvoudig aan de zijkant van je iPad Mini 6. Zo heb je altijd je creatieve metgezel binnen handbereik. Met de drukgevoeligheid van de Apple Pencil kun je eindeloos variëren in lijndiktes en effecten, en met een simpele tik schakel je moeiteloos tussen verschillende tools. Of je nu wilt schrijven, tekenen of notities wilt maken, met de Apple Pencil ben je verzekerd van een naadloze ervaring. De combinatie van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray en de 2e generatie Apple Pencil biedt jou de ultieme vrijheid om je artistieke talenten te verkennen, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Maak op een creatieve en comfortabele manier gebruik van de Apple iPad Mini 6 en Apple Pencil 2. Met zijn compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Dankzij de krachtige A15-chip draaien zware apps en games soepel.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 256 GB kan niet worden uitgebreid met een geheugenkaart. Om gebruik te kunnen maken van internet via 5G, heb je een simkaart met een mobiel internetabonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets