1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart

Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart

Bescherm je Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs tegen beschadigingen met de handige Book Case Zwart. Deze case heeft een ingebouwde standaard waarmee je je tablet rechtop kunt zetten, ideaal voor als je een serie aan het kijken bent. Daarnaast biedt de hoes ook een veilige opbergplek voor de S Pen stylus, dankzij de handige penhouder. De Galaxy Tab S8 is een krachtige tablet die garant staat voor topkwaliteit entertainment. Dankzij de snelle processor en het ruime werkgeheugen kun je moeiteloos zware taken uitvoeren en multitasken. Of je nu 3D-games speelt of foto's bewerkt met behulp van speciale apps, deze tablet kan het allemaal aan. Met zijn 11 inch schermformaat heeft de tablet een handzaam formaat, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen. Bovendien zorgen de dunne schermranden ervoor dat het scherm groot genoeg is om comfortabel films te kijken. Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs en de bijpassende Book Case Zwart heb je niet alleen een stijlvolle tablet, maar ook de perfecte bescherming en functionaliteit binnen handbereik.

Pluspunten
  • Met de tablethoes bescherm je jouw tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, omdat je moeiteloos kunt multitasken en comfortabel films en series kunt bekijken. De tablet kan zonder problemen de zwaarste taken aan, zoals 3D-games en foto bewerking.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. - The screen is not clear and sharp enough to fully enjoy your favorite movies and series. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet. - Je hebt minder schermruimte terwijl je werkt aan je documenten, vergeleken met een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 256GB Wifi + 5G Grijs + Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets