1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs

Of je nu aan het werk bent, ontspant of gewoon de tijd wilt doden, de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs is de perfecte metgezel. Met het ruime 10,4 inch IPS-scherm kun je gemakkelijk verslagen typen, e-mails beantwoorden of comfortabel genieten van je favoriete serie. De dubbele AKG-stereoluidsprekers zorgen altijd voor een levendig geluid, ongeacht hoe je de tablet vasthoudt. De geluidsweergave past zich automatisch aan voor een optimale luisterervaring. Met de meegeleverde S Pen-stylus kun je nog nauwkeuriger werken, schrijven, tekenen of de tablet bedienen. Dankzij de magnetische bevestiging aan de zijkanten van de tablet berg je de stylus eenvoudig op, zodat je hem nooit meer kwijtraakt. Het 64 GB opslaggeheugen biedt voldoende ruimte om al je bestanden en apps veilig op te slaan. Bovendien heeft de S6 Lite (2022) een nieuwe verbeterde processor en de nieuwste (beveiligings)software, waardoor hij nog sneller en veiliger is dan zijn voorganger. Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs heb je alle tools die je nodig hebt om productief te zijn, te ontspannen en eindeloos te genieten van entertainment. Laat je creativiteit de vrije loop met de S Pen, geniet van indrukwekkend geluid en profiteer van de verbeterde prestaties en beveiliging. Deze tablet is jouw ultieme.

Pluspunten
  • Deze tablet is perfect voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen eenvoudige apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet haperen. Op deze middelgrote tablet kunt u eenvoudig e-mails schrijven en comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je bekijkt video's en leest teksten van lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,4 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64GB Wifi Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets