1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs en het bescherm- en oplaadpakket heb je alles wat je nodig hebt voor je tablet direct bij de hand. De handige book case zorgt ervoor dat je tablet beschermd blijft tegen krassen en stoten. Daarnaast kun je met de 15W oplader en kabel je tablet snel en gemakkelijk opladen. De Tab A8 is een snelle middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Met het 10,5 inch full hd scherm kun je genieten van je favoriete series in uitstekende kwaliteit. Ook als je graag spelletjes speelt, is deze tablet ideaal. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat je apps moeiteloos en zonder haperingen kunt gebruiken. Met de batterij die bij gemiddeld gebruik een hele dag meegaat, kun je urenlang surfen op het internet of videogesprekken voeren met je familie en vrienden. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs en het bescherm- en oplaadpakket heb je alles in huis voor een optimale tabletervaring.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader heb je meteen alles wat je nodig hebt voor je tablet. Deze tablet is perfect geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte kun je moeiteloos e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in dezelfde prijsklasse, dus applicaties laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets