1. tablets
  2. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Bescherm het scherm van je Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker met de Just in Case Screenprotector Glas. Deze screenprotector zorgt ervoor dat het scherm van je tablet zo lang mogelijk krasvrij blijft, waardoor je altijd kunt genieten van een helder en onbeschadigd beeld. Daarnaast heeft de oplaaddock een ingebouwde speaker, waardoor je kunt genieten van hoge kwaliteit muziek terwijl je tablet wordt opgeladen. Met de Google Pixel Tablet kun je gemakkelijk al je smart home apparaten bedienen. Of je nu je thermostaat hoger wilt zetten, je lampen aan of uit wilt doen, of beelden wilt bekijken van je slimme deurbel, met de Pixel Tablet is het allemaal mogelijk. Zelfs als je tablet niet in de buurt is, kun je met behulp van Google Assistent je apparaten bedienen met je stem. En dankzij de handige dock kun je je tablet altijd gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Met 128GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je bestanden en apps, maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, is het misschien verstandig om te kiezen voor de 256GB opslagruimte. Zo hoef je na een jaar geen bestanden op te ruimen en kun je blijven genieten van de volle capaciteit van je tablet. Kortom, de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas biedt niet alleen optimale bescherming en functionaliteit, maar ook een geweldige gebruikerservaring.

Pluspunten
  • Bescherm het scherm van je Pixel Tablet tegen krassen met behulp van de screenprotector. Ervaar krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij het oplaaddock met speaker. Gebruik je Pixel Tablet om je slimme apparaten in huis te bedienen.

Minpunten
  • Het beeldscherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets