1. tablets
  2. Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

11,5 inch

Beeldschermscherpte

Wide UXGA

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

MediaTek Helio G99

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs is een uitstekende tablet voor het hele gezin, met talloze functies om van te genieten. Met het ruime 11,5 inch scherm geniet je van een meeslepende kijkervaring tijdens het kijken van je favoriete films en series. Of je nu onderweg bent of gewoon thuis ontspant, deze tablet biedt de perfecte balans tussen draagbaarheid en functionaliteit. De tablet is uitgerust met een redelijke snelheid, waardoor je zonder enige problemen lichte spelletjes zoals Candy Crush kunt spelen. Maar als je behoefte hebt aan een snellere en krachtigere ervaring, raden we de P11 Pro (2de generatie) aan, die ook geschikt is voor zwaardere apps zoals 3D-games of videobewerking. De Lenovo Tab P11 (2de generatie) is ook uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Met de voorgeïnstalleerde Google Kids Space kun je app- en tijdslimieten instellen, zodat zelfs het jongste lid van het gezin de tablet veilig kan gebruiken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over opslagruimte, want met 128 GB opslagruimte kun je voldoende bestanden en apps opslaan. En als je toch meer ruimte nodig hebt, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Met de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs haal je een veelzijdige en betrouwbare tablet in huis, die aan de.

Pluspunten
  • Speel eenvoudige spelletjes of surf zonder problemen op het internet met deze basisklasse tablet. Bekijk je favoriete films en series op het grote 11,5 inch scherm. Je kunt de opslagruimte uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB.

Minpunten
  • Als je ook zwaardere apps gebruikt, zoals de P11 Pro (2de generatie), is het raadzaam om te kiezen voor een tablet in een hogere snelheidsklasse. Met de P11 wifi + 4G is het niet mogelijk om via een 4G-verbinding verbinding te maken met internet.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi heeft een beeldschermdiagonaal van 11,5 inch. De scherpte van het beeld is Wide UXGA en de kwaliteit is Matig.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi draait op een Android besturingssysteem.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi draait op een MediaTek Helio G99 processor.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets