1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray en Apple Pencil (2e generatie) en laat je creativiteit de vrije loop. Deze compacte tablet is de ideale metgezel voor zowel werk als ontspanning. Met zijn 8.3 inch Retina-scherm geniet je van een verbluffende beeldkwaliteit en dankzij de dunnere schermranden is het schermoppervlak groter dan ooit tevoren. Hierdoor heb je meer ruimte om notities te maken, te schetsen of gewoonweg van je favoriete content te genieten. De iPad Mini 6 is uitgerust met de krachtige A15-chip, waardoor zelfs de zwaarste apps moeiteloos draaien. Of je nu foto's bewerkt, video's bekijkt of games speelt, deze tablet biedt een soepele en snelle ervaring. En met de toevoeging van de Apple Pencil (2e generatie) wordt je creativiteit naar een hoger niveau getild. Verbind de Pencil eenvoudig met de zijkant van je tablet dankzij het magnetische ontwerp en ga direct aan de slag met schrijven of tekenen. Met de drukgevoeligheid van de Pencil heb je talloze mogelijkheden tot je beschikking en kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende tools door simpelweg op de stylus te tikken. Kortom, de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray en Apple Pencil (2e generatie) bieden de perfecte combinatie van draagbaarheid, prestaties en creativ.

Pluspunten
  • Ga creatief en comfortabel aan de slag met de Apple iPad Mini 6 en de Apple Pencil 2. Dankzij het compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Dankzij de krachtige A15-chip draaien zware apps en games soepel.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 64 GB kan niet worden vergroot met een geheugenkaart. Voor toegang tot internet via 5G heb je een simkaart met een mobiel internetabonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor . 

Bekijk nog meer tablets