1. tablets
 2. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Beeldschermkwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Quad HD (1440p)

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Met de extra dock kun je de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker op verschillende plaatsen in je huis gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld in zowel je woonkamer als slaapkamer een plek hebben om de Pixel Tablet neer te zetten. Met de ingebouwde speaker in de dock kun je genieten van muziek van hoge kwaliteit. Bovendien is je Pixel Tablet altijd opgeladen in de oplaaddock, waardoor je hem op elk moment van de dag kunt gebruiken. Daarnaast kun je al je slimme apparaten eenvoudig bedienen. Je kunt bijvoorbeeld de thermostaat hoger zetten of de lampen inschakelen. Als je tablet niet in de buurt is, kun je met Google Assistent je apparaten bedienen met je stem. Je kunt de tablet gemakkelijk van de dock afhalen, zodat je hem ook onderweg kunt meenemen. Met 128GB opslagruimte moet je na een jaar je bestanden opruimen. Als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, kun je kiezen voor 256GB opslagruimte. Bovendien heeft de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker een prachtig en elegant design dat perfect past bij elk interieur. Het crèmekleurige ontwerp geeft de tablet een stijlvolle uitstraling en zorgt ervoor dat hij eruit springt tussen andere tablets. Met de krachtige wifi-verbinding kun je altijd en overal snel en betrouwbaar internetten. Of je nu wilt surfen op het web, films wilt streamen of online wilt gamen, met de Google Pixel Tablet heb je altijd de beste internetervaring. Bov.

Pluspunten
 • Met de extra dock kun je de Pixel Tablet op verschillende plaatsen in je huis gebruiken. Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bestuur je smart home apparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
 • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

  .

  --> Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van jouw professionele ontwerpen of foto's te bekijken. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet

  .

  --> Je werkt met minder schermruimte aan jouw documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Quad HD (1440p) en de kwaliteit is Goed.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op een Android besturingssysteem.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock wordt aanbevolen voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets