1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

8,7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek MT8768N

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver

Bescherm je Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart tegen krassen en andere beschadigingen met de meegeleverde Samsung Book Cover in een stijlvolle zilveren kleur. Deze cover zorgt ervoor dat je tablet er niet alleen goed uitziet, maar ook veilig blijft tijdens het dagelijks gebruik. De Galaxy Tab A7 Lite is een lichte en compacte multimedia tablet die perfect is voor onderweg. Met zijn handige afmetingen van slechts 8,7 inch en een gewicht van maar 366 gram, past hij gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. De Tab A7 Lite is uitgerust met een krachtige octa-core processor en 3 GB werkgeheugen, waardoor hij voldoende rekenkracht heeft voor alledaagse taken zoals het kijken van series, het spelen van simpele spelletjes en het gebruik van social media. Bovendien is deze tablet geschikt voor zowel jong als oud, dankzij de speciale Samsung Kids Mode. In deze kindermodus kunnen kinderen op een veilige manier kennismaken met de digitale wereld, terwijl jij als ouder de volledige controle behoudt. Hoewel de Tab A7 Lite standaard wordt geleverd met 32 GB opslaggeheugen, kun je dit gemakkelijk uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB. Op deze manier heb je voldoende ruimte voor al je bestanden, apps en media. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart in combinatie met de Samsung Book Cover Zilver is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek.

Pluspunten
  • Met de hoes bescherm je je tablet tegen beschadigingen. Vanwege het kleine formaat past de tablet gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. Je kunt de opslagruimte voor bestanden en apps vergroten met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet enkel voor de eenvoudigste taken, zoals het maken van simpele notities of surfen op het internet. Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver heeft een beeldschermdiagonaal van 8,7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver draait op een MediaTek MT8768N processor.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Samsung Book Cover Zilver wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets