1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

Met de Caliber Tablethouder kun je de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs op verschillende plekken ophangen. Op deze manier kun je de tablet handsfree gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het koken in de keuken. Maar dat is niet alles! Je kunt de tablet ook ophangen aan de hoofdsteun of het raam van de auto, zodat je kinderen zich kunnen vermaken met een film op de achterbank. De Tab A8 is een snelle middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Geniet van je favoriete series in goede kwaliteit op het 10,5 inch full hd scherm. Daarnaast kun je probleemloos spelletjes spelen op deze tablet. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draaien apps moeiteloos en zonder haperingen. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee, zodat je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met familie of vrienden. Met de Caliber Tablethouder krijgt de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs nog meer mogelijkheden en kun je optimaal genieten van alle functies die deze tablet te bieden heeft. Waar je ook bent, je hebt altijd je eigen entertainment bij de hand.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plaatsen op met behulp van de tablethouder, zoals in de keuken of in de auto. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Caliber Tablethouder wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets