1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Typ lange teksten op je Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Wanneer je het toetsenbord niet gebruikt, koppel je deze eenvoudig los van de hoes. Zo zit hij niet in de weg. De Galaxy Tab A8 is een snelle middenklasse tablet voor alledaags gebruik. Op het 10,5 inch full hd scherm kijk je je favoriete series op goede kwaliteit. Ook als je graag spelletjes speelt gebruik je deze tablet zonder problemen. De krachtige Unisoc T618 processor draait apps namelijk moeiteloos en zonder haperen. Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heb je de perfecte combinatie van een tablet en een toetsenbord. Of je nu lange teksten moet typen voor werk of school, of gewoon graag comfortabel wilt surfen op het internet, dit product biedt je alle mogelijkheden. Het toetsenbord kan eenvoudig worden bevestigd aan de hoes, zodat je het altijd bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt. En als je het niet gebruikt, haal je het gewoon los en berg je het op. De Samsung Galaxy Tab A8 is niet zomaar een tablet, het is een krachtige middenklasse tablet die geschikt is voor alledaags gebruik. Met het 10,5 inch full hd scherm geniet je van haarscherpe beelden en kijk je je favoriete series en films met de beste kwaliteit. Maar dat is niet alles, want deze tablet is ook perfect voor gamers. Dankzij de snelle.

Pluspunten
  • Met de hoes voor het toetsenbord bescherm je jouw tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze tablet van gemiddelde grootte kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in dezelfde prijsklasse, dus apps worden traag geladen en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets