1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Met de Samsung Galaxy Tab S8 Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart bescherm je niet alleen de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs, maar werk je ook nog eens comfortabeler dankzij het toetsenbord. Deze hoes is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de tablet en biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en vallen. Daarnaast is de hoes voorzien van een ingebouwde standaard, zodat je de tablet rechtop kunt neerzetten voor een ideale kijkhoek. De Samsung Galaxy Tab S8 is een krachtige tablet die garant staat voor topkwaliteit entertainment. Dankzij de snelle processor en het ruime werkgeheugen voer je moeiteloos zware taken uit en kun je eenvoudig multitasken. Of je nu graag 3D-games speelt of apps gebruikt voor fotobewerking, met de Galaxy Tab S8 is alles mogelijk. Het 11-inch schermformaat maakt deze tablet handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Bovendien zijn de schermranden dun, waardoor het scherm groter lijkt en je optimaal kunt genieten van bijvoorbeeld films. Met de 12-megapixel selfiecamera voer je videogesprekken in hoge kwaliteit, zodat je altijd verbonden kunt blijven met vrienden en familie. Let wel op: Samsung levert geen oplader mee bij deze tablet. Schaf daarom een 45W oplader aan om jouw tablet in slechts 1,5 uur volledig op te laden. Haal het maximale uit je Samsung Galaxy Tab S8 met de To.

Pluspunten
  • Met de hoes voor het toetsenbord bescherm je jouw tablet en typ je comfortabel rapporten en e-mails. Deze tablet is ideaal voor dagelijks gebruik omdat je moeiteloos multitaskt en comfortabel films en series kunt kijken. De tablet kan zonder enige problemen zware taken aan, zoals 3D-spellen en foto bewerkingen.

Minpunten
  • Het scherm heeft niet genoeg helderheid en scherpte om volop te genieten van jouw favoriete films en series. Je hebt minder schermruimte om aan jouw documenten te werken dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets