1. tablets
  2. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit

Met de Kurio Car Kit kan je kind de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw gebruiken voor vermaak tijdens autoritten. De autohouder kan eenvoudig bevestigd worden aan de hoofdsteun van de voorstoel met behulp van klemmen, waardoor de tablet stevig op zijn plaats blijft zitten. Deze kindertablet zit vol met leuke en educatieve apps en video's voor kinderen, waardoor ze op een veilige manier kunnen leren omgaan met een tablet. Als ouder heb jij de controle over welke apps en websites toegankelijk zijn. Het 7 inch scherm is voorzien van een ingebouwd blauw licht filter, waardoor het veilig is voor de ogen van je kind. Daarnaast heeft de tablet maar liefst 70 voorgeïnstalleerde apps en exclusieve Nickelodeon content, waaronder populaire karakters zoals PAW Patrol en Dora. De meegeleverde stevige tablethoes is bovendien spatwaterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als er per ongeluk wat drinken over de tablet gemorst wordt. Kortom, met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit kan je kind zich op een veilige en leuke manier vermaken tijdens autoritten.

Pluspunten
  • Bevestig de autostoelhouder aan de hoofdsteun van de voorstoel, zodat je kind tijdens de autorit probleemloos gebruik kan maken van de tablet. Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor jouw kinderen. Je kind speelt met zijn of haar favoriete Nickelodeon-vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is specifiek ontwikkeld voor kinderen en is daardoor minder snel dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit heeft een beeldschermdiagonaal van 7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + Car Kit wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets