1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart

Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11 inch

Beeldschermscherpte

Wide QXGA

Inten werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Bluetooth versie

5.2

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart

Bescherm je Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs tegen beschadigingen met de stijlvolle en praktische Book Case Zwart. Deze hoes is voorzien van een handige ingebouwde standaard, waardoor je je tablet gemakkelijk rechtop kunt zetten, ideaal voor het kijken van je favoriete series. Bovendien is er een speciale penhouder aanwezig waarin je de S Pen stylus veilig kunt opbergen. De Galaxy Tab S8 is niet alleen een prachtige tablet, maar ook een krachtige metgezel voor hoogwaardig entertainment. Dankzij de indrukwekkende processor en het ruime werkgeheugen kun je moeiteloos zware taken uitvoeren en multitasken. Of je nu 3D-games speelt of bezig bent met fotobewerking, deze tablet staat altijd voor je klaar. Met een schermformaat van 11 inch heeft de Galaxy Tab S8 een handzaam formaat, waardoor je hem eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast zorgen de dunne schermranden ervoor dat het scherm groot genoeg is om comfortabel films te kijken. Kortom, met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs en de bijpassende Book Case Zwart geniet je van een optimale tabletervaring, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met de beschermhoes bescherm je je tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, omdat je vlot kunt multitasken en comfortabel films en series kunt bekijken. De tablet kan zonder problemen de zwaarste taken aan, zoals 3D-games en fotobewerking.

Minpunten
  • Het scherm is onvoldoende helder en scherp om optimaal te genieten van jouw favoriete films en series. Je werkt met minder schermruimte aan jouw documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 11 inch. De scherpte van het beeld is Wide QXGA en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.2. 

Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Studie & zakelijk. 

Bekijk nog meer tablets