1. tablets
  2. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze draait op het Android besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Beeldschermscherpte

HD Ready (720p)

Inten werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Bluetooth versie

4.2

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

Je kind kan genieten van filmpjes en muziek met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze, inclusief de JVC Kinderkoptelefoon Roze. Deze kinderkoptelefoon heeft een speciale volumebegrenzing van maximaal 85 decibel, waardoor het gehoor van je kind altijd beschermd blijft. De Kurio kindertablet is een ware entertainmenthub voor kinderen, met meer dan 70 voorgeïnstalleerde apps en spelletjes, evenals exclusieve Nickelodeon content van populaire shows zoals PAW Patrol en Dora. Als ouder heb je de controle over welke apps en websites toegankelijk zijn, waardoor je kinderen op een veilige en verantwoorde manier kunnen genieten van hun tabletervaring. Daarnaast is het 7 inch scherm van de Kurio Tab Ultra 2 voorzien van een ingebouwd blauw licht filter, wat zorgt voor een betere bescherming van de ogen van je kind. Met 32 GB aan opslaggeheugen is er ook voldoende ruimte voor andere populaire apps zoals Netflix of Disney+. Het is belangrijk op te merken dat de volumebegrenzing van toepassing is op alle mobiele apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen voor volumebegrenzing. Wanneer de kinderkoptelefoon wordt gebruikt op apparaten die niet begrensd zijn, kan het volume hoger zijn. Met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze en de JVC Kinderkoptelefoon Roze geef je je kinderen een complete en veilige tabletervaring waar ze urenlang plezier aan zullen beleven.

Pluspunten
  • Je kind kan veilig naar muziek of filmpjes luisteren met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing. Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius, heb jij controle over welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. Je kind kan spelen met zijn of haar favoriete Nickelodeon vriendjes, zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en hierdoor minder snel dan een gewone tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze heeft een beeldschermdiagonaal van 7 inch. De scherpte van het beeld is HD Ready (720p) en de kwaliteit is Matig.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze draait op een Android besturingssysteem.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze heeft bluetooth versie 4.2. 

Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets