1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

Met de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud en Apple Pencil (2e generatie) kun je op een creatieve en comfortabele manier aan de slag. Deze compacte tablet kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Het 8.3 inch Retina scherm zorgt ervoor dat beelden haarscherp worden weergegeven. Dankzij de dunnere schermranden is het schermoppervlak groter dan dat van zijn voorganger, waardoor je meer ruimte hebt voor bijvoorbeeld het maken van notities en schetsen. De iPad Mini 6 is uitgerust met een krachtige A15 chip, waardoor zware apps soepel draaien. Je kunt eenvoudig de Apple Pencil magnetisch aan de zijkant van de tablet bevestigen en direct aan de slag gaan met schrijven of tekenen. De drukgevoeligheid van de Apple Pencil biedt talloze mogelijkheden en je kunt eenvoudig wisselen tussen verschillende tools door op de stylus te tikken. Met de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud en Apple Pencil (2e generatie) heb je alles wat je nodig hebt om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Of je nu notities wilt maken, schetsen wilt tekenen of gewoonweg wilt genieten van de vele mogelijkheden van een krachtige tablet, deze iPad Mini 6 is de perfecte keuze.

Pluspunten
  • Maak creatief en comfortabel gebruik van de Apple iPad Mini 6 en Apple Pencil 2. Met zijn compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas en kun je hem overal mee naartoe nemen. De krachtige A15-chip zorgt ervoor dat zware apps en games soepel draaien.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 256 GB kan niet worden uitgebreid met een geheugenkaart. Om gebruik te kunnen maken van internet via 5G, heb je een simkaart met een mobiel internetabonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Witgoud + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets