1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs

Beeldschermkwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,4 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs

Bescherm jouw Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) tegen krassen en andere ongewenste schade met de meegeleverde tablethoes. Deze veelzijdige tablet is perfect voor entertainment, werk en studie. Het ruime 10,4 inch IPS-scherm zorgt voor optimaal gebruiksgemak bij het typen van verslagen en e-mails of het comfortabel kijken naar je favoriete series. Zelfs op plekken zonder wifi-verbinding kun je nog steeds genieten van al deze functies dankzij de 4G-ondersteuning. Met de dubbele AKG-stereo speakers geniet je altijd van een levendig geluid. De geluidsweergave past zich automatisch aan de manier waarop je de tablet vasthoudt, waardoor je altijd een optimale audio-ervaring hebt. De meegeleverde S Pen stylus zorgt voor nog meer precisie bij het schrijven, tekenen of bedienen van de tablet. Door de magnetische bevestiging aan de zijkanten van de tablet kun je de stylus gemakkelijk opbergen. Met een opslaggeheugen van 64 GB heb je voldoende ruimte om al je bestanden en apps op te slaan. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de tablet, dankzij de ruime 7040 mAh accu. Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) hoef je jouw tablet niet constant op te laden en kun je optimaal genieten van al zijn functies.

Pluspunten
  • Met de hoes beschermt u uw tablet tegen beschadigingen. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en lichte spellen zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid zullen eenvoudige apps zoals de NS-app en spellen zoals WordFeud niet haperen.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in dezelfde prijscategorie, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen stotteren. Het scherm is niet erg helder en scherp, dus je bekijkt video's en leest tekst in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs heeft een beeldschermdiagonaal van 10,4 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Matig.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 64 GB Wifi Grijs + Samsung Book Case Grijs wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets