1. tablets
  2. Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op het iPadOS besturingssysteem, is een Klein formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Beeldschermkwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

8,3 inch

Beeldschermscherpte

Liquid Retina

Inten werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

Ontdek de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze en Apple Pencil (2e generatie) en laat je creativiteit de vrije loop. Deze compacte tablet is perfect om overal mee naartoe te nemen. Het vernieuwde 8.3 inch Retina scherm zorgt voor een haarscherpe weergave van al je beelden. Met dunnere schermranden dan zijn voorganger, geniet je van een groter schermoppervlak. Hierdoor heb je meer ruimte om notities te maken en te schetsen. De iPad Mini 6 is uitgerust met de krachtige A15 chip, waardoor zelfs de zwaarste apps moeiteloos draaien. Je kunt de Apple Pencil eenvoudig verbinden met de iPad Mini 6 door middel van magnetisme aan de zijkant van de tablet. Zo kun je direct aan de slag met schrijven of tekenen. Dankzij de drukgevoeligheid van de Apple Pencil zijn er eindeloos veel mogelijkheden en kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende tools door simpelweg op de stylus te tikken. Met de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze en Apple Pencil (2e generatie) ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en overal je ideeën vast te leggen.

Pluspunten
  • Ga creatief en comfortabel aan de slag met de Apple iPad Mini 6 en Apple Pencil 2. Dankzij het compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 gemakkelijk in je tas en neem je hem overal mee naartoe. Zware apps en games draaien soepel dankzij de krachtige A15-chip.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 64 GB kan niet worden vergroot met een geheugenkaart. Dit model ondersteunt geen 5G-internet, zoals de Apple iPad Mini 6 Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie)

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft een beeldschermdiagonaal van 8,3 inch. De scherpte van het beeld is Liquid Retina en de kwaliteit is Uitstekend.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op een iPadOS besturingssysteem.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Apple iPad Mini 6 64GB Wifi Roze + Apple Pencil (2e generatie) wordt aanbevolen voor Basis gebruik. 

Bekijk nog meer tablets