1. tablets
  2. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

5/5

Op zoek naar een tablet? Compacter en dus makkelijker mee te nemen onderweg maar zonder te veel aan specificaties in te leveren ten opzichte van een laptop. Ideaal dus. 
Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op het Android besturingssysteem, is een Middelgroot formaat tablet en heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Meer weten? Lees dan snel verder.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

Beeldschermkwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Beeldschermscherpte

Full HD (1080p)

Inten werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Bluetooth versie

5.0

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

De Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart biedt optimale bescherming aan je Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs, zodat krassen en deuken geen kans krijgen. Deze handige hoes heeft een auto-wake functie, waardoor het scherm automatisch aangaat zodra je de hoes opent. Daarnaast kan de hoes ook dienen als standaard, zodat je comfortabel kunt genieten van je tablet. De Tab A8 is een snelle middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Met het indrukwekkende 10,5 inch full hd scherm kun je optimaal genieten van je favoriete series in uitstekende kwaliteit. Ook voor gameliefhebbers is deze tablet uitermate geschikt, omdat hij moeiteloos en zonder haperingen apps kan draaien dankzij de krachtige Unisoc T618 processor. Daarnaast gaat de batterij bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee, zodat je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met je dierbaren. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart ben je verzekerd van optimale bescherming en een geweldige gebruikerservaring. Kies voor deze tablet en geniet van eindeloos entertainment en moeiteloze prestaties!

Pluspunten
  • Met de hoes bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is perfect voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Met deze tablet van gemiddeld formaat kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft een beeldschermdiagonaal van 10,5 inch. De scherpte van het beeld is Full HD (1080p) en de kwaliteit is Redelijk.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op een Android besturingssysteem.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB. Bekijk of dit genoeg is voor documenten en foto’s die je wilt opslaan. Het intern werkgeheugen is  3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart heeft bluetooth versie 5.0. 

Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart wordt aanbevolen voor Basis gebruik, Voor het gezin. 

Bekijk nog meer tablets